SNACK KURSATTO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 688 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Kursatto. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 11:40 Het is heël lekker zoals altijd, gewoon top !
19 mei 2024 om 1:25 Kapsalon is bussin zoals altijd en bezorger heel vriendelijk
18 mei 2024 om 22:38 Zoals steeds, heel lekker en warm, Kursatto is gewoonweg the place to be, laten aan huis komen is ook top !! Vriendelijke heer !!
16 mei 2024 om 23:38 Vriendelijke jongen aan de deur. Het eten was weer lekker en veel.
11 mei 2024 om 21:52 Njammie, altijd lekker heerlijk eten bij Kursatto, niemand komt nog maar in de buurt van die lekkernij daar, overheerlijk, iedereen die lekker eten wenst ga daarheen of bestel.
11 mei 2024 om 14:41 Heel lekker en verzorgd, beste eten van de streek, vlug geleverd, kan echt niet beter !! Bezorger heel vriendelijk.
7 mei 2024 om 22:56 Lekker zoals altijd. Bon comme d'habitude. Koerier heel vriendelijk. Livreur tres aimable. Je recommande. Ik beveel deze zaak aan ;-)
7 mei 2024 om 21:20 Tout est bon à part la durée de livraison qui est abusée je trouves comparé aux snacks et restaurants à Renaix
6 mei 2024 om 11:11 Ik bestel hier regelmatig en normaal is het altijd heel lekker en warm maar Nu ik had gevraagd frietjes apart te doen maar ze lagen in mijn.schotel en daarop het vlees Alles was bijna koud vlees was echt nie lekker waren precies restjes en aangebra
5 mei 2024 om 20:32 Geleverd op gevraagd uur. Grote porties, heel lekker.
4 mei 2024 om 23:14 Bijna 1u45 moeten wachten Jammer
3 mei 2024 om 21:47 Zoals verwacht, heb heel lekker gegeten wat altijd al zo geweest is bij Kursatto. Heel vriendelijke uitbater die weet hoe hij alles bereid, heb nog NOOIT iets koud of niet lekker gekregen van daar, is echt een topper, een aanrader voor iedereen.